Analyses

Onze analyses helpen scholen inzicht te krijgen in hun groepen en de dynamiek

Basisanalyse

Met onze basisanalyse brengen we jouw groep in kaart. Na de basisanalyse kun je direct aan de slag met je groep. Het interventiemodel, de indeling van het lokaal en de geadviseerde aanpak bieden hierin praktische handvatten voor de leerkracht.

Husselanalyse groep 2

De oudste kleuters samenvoegen tot de meest ideale groepen 3? Dat doe je met de husselanalyse voor groep 2! Aan de hand van een husselanalyse wordt er een groepsindeling gemaakt voor de groepen 3.

Groepen husselen voor een positieve start van het schooljaar

Met een husselanalyse krijg je advies op maat voor nieuw te vormen groepen. Onze analist maakt een groepsanalyse waaruit een advies komt voor een indeling van de groepen in het nieuwe schooljaar. Dit zorgt voor een positieve en rustige start van het schooljaar.

Waarom een analyse?

Onze analyses geven scholen inzicht in de groep en dragen bij aan een optimale leeromgeving voor leerlingen en leerkrachten. We bieden diverse analyses aan op het gebied van groepsdynamiek, groepsformaties en sociaal-emotioneel welzijn. Onze analisten zijn gespecialiseerd in het uitvoeren en interpreteren van deze analyses en vertalen de uitkomsten naar praktische aanbevelingen voor de school. Zo kun je als school gericht werken aan het verbeteren van het onderwijs en de ontwikkeling van leerlingen en leerkrachten. Ontdek welke analyses wij aanbieden en hoe wij jullie kunnen ondersteunen in het optimaliseren van de groepsdynamiek op school.