Meesterschap

Sterker voor de groep

Investering

Meesterschap

Ontwikkel je vaardigheden in het onderwijs met onze inspirerende Meesterschap cursus! Deze cursus biedt leerkrachten inzicht in hun eigen handelen, triggers en vaardigheden. Daarnaast kan deze cursus gebruikt worden als opstap naar de opleiding tot intern groepsanalist.

Gedurende 4 bijeenkomsten van ieder 3,5 uur zullen we je begeleiden op een boeiende reis naar zelfontdekking en professionele groei. Onze deskundige trainers zullen je helpen om sterker voor de groep te staan door inzicht te geven in jouw persoonlijke kwaliteiten en groepsdynamische principes.
Ontvang praktische handvatten om effectief les te geven en leer hoe je de optimale leeromgeving voor jouw leerlingen kunt creëren. De Meesterschap cursus is ontworpen om jouw vaardigheden te versterken en je te laten excelleren als leerkracht. De bijeenkomsten zijn praktisch en geven direct handvatten voor de dag van morgen.
Onze bijeenkomsten vinden plaats in Rotterdam, Den Haag en Breda zodat je de mogelijkheid hebt om de locatie te kiezen die het best bij jou past.
Favicon

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen over deze cursus. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen neem dan gerust contact met ons op!
Op dit moment zijn Rotterdam, Den Haag en Breda onze vaste cursuslocaties. De cursus wordt altijd gegeven op een school van een van de deelnemers.
Meesterschap is niet online te volgen. Dit is een bewuste keuze, omdat wij het belang van interactie tijdens de cursus zeer waardevol vinden. Dit kan offline veel beter dan online.
Het is zeker mogelijk om met meerdere collega’s de cursus Meesterschap te volgen. Bij meer dan vijf aanmeldingen van een school kijken we graag met jullie samen welke mogelijkheden er zijn.

Aanmelden

Meld je aan voor de opleiding tot Intern Groepsanalist bij onze opleidingsmanager, Kelly. Zij zal er persoonlijk voor zorgen dat jouw aanmelding met grote zorgvuldigheid verwerkt wordt!

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden