Workshops

Vergroot en verdiep je kennis en vaardigheden met onze workshops

Team

Geef jouw school een kwaliteitsimpuls met onze krachtige workshop voor het hele team! Leerkrachtvaardigheden, groepsdynamiek en groepsvorming worden versterkt tijdens deze inspirerende workshop. Ontdek hoe je jouw team naar nieuwe hoogte kunt leiden en creëer een sterke, veerkrachtige en succesvolle samenwerking.

IB

Benieuwd hoe je als intern begeleider nog meer impact kan hebben op het welbevinden van de leerlingen en leerkrachten in jouw school? Met deze workshop voor IB’ers leren we je in 3,5 uur anders te kijken naar de groep en de individuele leerlingen waardoor jouw interventies nog beter afgestemd worden op de behoefte van de groep, de leerling en de leerkracht.

Studenten lerarenopleiding

Ontdek de kracht van groepsdynamica als toekomstig leraar! Onze boeiende workshop voor 3e en 4e jaars lerarenopleiding studenten geeft je essentiële vaardigheden voor de dag van morgen. Leer hoe je effectieve relaties opbouwt, uitdagende situaties aanpakt en een positieve leeromgeving creëert. Klaar om jouw leraarschap naar een hoger niveau te tillen?

Over workshops van Groepsanalyse

Ontdek onze praktische workshops voor pedagogisch medewerkers, leerkrachten en docenten. Leer nieuwe vaardigheden en vergroot je kennis op het gebied van groepsdynamiek, pedagogisch klimaat en meer.

Schrijf je nu in en geef jouw professionele ontwikkeling een boost!