Workshop voor intern begeleiders

Investering

Workshop IB

Ontdek een nieuwe kijk op leerlingen tijdens onze workshop voor intern begeleiders! In slechts één dagdeel leren we jou anders te kijken tijdens het observeren van de groepen in jouw school. Tijdens deze interactieve sessie zullen we ons richten op het onderscheiden van last, zorg en invloed binnen een groep.

Met behulp van innovatieve methoden en praktische oefeningen leren we jou hoe je anders kunt kijken naar de dynamiek binnen de groepen waarmee je werkt. We zullen je voorzien van de tools en inzichten die nodig zijn om de individuele behoeften van leerlingen beter te begrijpen en gepaste ondersteuning te bieden.
Om ervoor te zorgen dat elke deelnemer voldoende persoonlijke aandacht en interactie krijgt, is er een minimum van 12 deelnemers vereist. Op deze manier kunnen we een optimale leerervaring garanderen en kun je profiteren van de diverse inzichten van collega intern begeleiders.

Schrijf je nu in voor deze workshop en ontwikkel de vaardigheden om je rol als intern begeleider te versterken en het welzijn en de prestaties van de leerlingen te verbeteren. Samen creëren we een positieve en ondersteunende leeromgeving!

Investering 100 eu. per deelnemer

Extra blok

Aanmelden

Meld je aan voor deze workshop bij onze opleidingsmanager, Kelly. Zij zal er persoonlijk voor zorgen dat jouw aanmelding met grote zorgvuldigheid verwerkt wordt!

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden