Een workshop voor het hele team

Samen bouwen aan een positieve dynamiek

Investering

Team

Vanaf 3,5 uur tot een groter teamtraject; biedt een diepgaand inzicht in leerkrachtvaardigheden, groepsdynamiek en groepsvorming.

Op zoek naar de ideale start voor het nieuwe schooljaar? De Team workshop is de perfecte opening en sluit naadloos aan bij de Gouden Weken. Het geeft het team de benodigde tools en strategieën om een solide basis te leggen voor een succesvol schooljaar.
Onze workshop is niet alleen geschikt voor de start van het schooljaar. Deze workshop kan ook op andere momenten in het jaar worden ingezet, bijvoorbeeld tijdens een studiedag. Dit biedt jou en je team de gelegenheid om te reflecteren, nieuwe inzichten op te doen en samen te groeien.
Wil je nog dieper duiken en de impact vergroten? Na de workshop is het mogelijk om een breder teamtraject te volgen dat specifiek is afgestemd op de behoeften van jouw team. Hiermee versterk je de samenwerking, verbeter je de communicatie en bouw je een positieve en veerkrachtige teamcultuur.

Investering: De Team workshop van 3,5 uur 1.000 EU.

Heb je interesse, maar ben je op zoek naar meer maatwerk of wil je een teamtraject opstarten, neem dan contact met ons op. Samen maken we een plan passend bij de wensen van jouw team.

Thomas de Meulder

Aanmelden

Meld jouw team aan voor deze workshop bij onze experttrainer, Thomas. Hij zal er persoonlijk voor zorgen dat jouw aanmelding met grote zorgvuldigheid verwerkt wordt!

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden