Workshop voor studenten

Versterk jouw leerkrachtvaardigheden

Investering

Workshop speciaal voor 3e en 4e-jaars studenten

Ontdek de kracht van groepsdynamiek tijdens onze boeiende workshop speciaal voor 3e en 4e jaars studenten van de lerarenopleiding! Gedurende 3,5 uur gaan we samen op een praktische reis om jou de essentiële kennis en vaardigheden bij te brengen die je nodig hebt voor de klas. Door de praktische insteek heb je na deze workshop direct handvatten voor de volgende dag voor de klas.

Als toekomstige leerkracht begrijp jij het belang van een gezonde groepsdynamiek in de klas als geen ander. Deze workshop is speciaal ontworpen om jou de inzichten te bieden die je nodig hebt om effectieve relaties op te bouwen en een positieve leeromgeving te creëren.
Tijdens deze interactieve sessie zul je ontdekken waaraan je groepsdynamiek kunt herkennen, begrijpen en beïnvloeden. Je krijgt praktische handvatten om met uitdagende situaties om te gaan en effectief te communiceren met diverse groepen leerlingen. Onze ervaren trainers zullen je begeleiden en waardevolle feedback geven om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

Bereid je voor op de dag van morgen en schrijf je vandaag nog in voor onze workshop. Leer hoe je groepsdynamiek kunt omarmen en neem hiermee een voorsprong op jouw carrière als leerkracht.

Investering: De workshop is GRATIS voor studenten, minimaal 30 studenten per workshop

Aanmelden

Meld je aan voor deze workshop bij onze opleidingsmanager, Kelly. Zij zal er persoonlijk voor zorgen dat jouw aanmelding met grote zorgvuldigheid verwerkt wordt!

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden